2014. július 27., vasárnap

XII. FEJEZET.

Sziasztok!!! Petrával úgy döntöttünk folytatjuk a blogot. Meghoztam a részt, remélem elnyeri tetszéseteket, és velünk maradtok. Örülnék ha érkezne néhány komi, biztatásképpen
 Nagy ölelés: *Anna* :)



M* | via Tumblr



~" Sarah szemszöge"~





Az utolsó este így együtt. Holnap reggel elutaznak, és lehet soha többé nem látom őket. A város egyik legjobb (és legdrágább) szórakozóhelyére megyünk. A helyhez megfelelő öltözékben ülök egy taxiban. Már messziről látni a sorban álló tömeget, akai a bejutásra várakoznak. Kifizettem a taxit, majd a bejárathoz sétáltam.Már hallottam az üvöltő zenét.(https://www.youtube.com/watch?v=omSAW9R4z5k) A többiek még nem érkeztek meg.
  - Mivel szolgálhatok kislány? - kérdezte az ajtóban álló kétajtós szekrény méretű kidobó.
  - A barátaimat várom, hamarosan megérkeznek. - mondtam felé fordulva.
  - Szóval te is ahhoz a puccos társasághoz tartozol. - nézet végig rajtam undorral a fején.
  - Már van bent valaki? - kérdeztem.
  - Igen az egyik srác, ha gondolod te is bemehetsz. - mondta, majd befelé mutogatott, biztos voltam benne, hogy , Liam az mivel ő szervezte, gondolom előre idejött fizetni meg stb.- A folyosó végén jobbra, az ajtón VIP felirat. Nem lesz nehéz megtalálni.. - mondta és beengedett.
  - Köszönöm a segítséget. - mosolyogta rá, és már indultam is. Szóval végig a folyosón, majd jobbra, nem lehetne eltévedni. Benyitok a szobába, sehol senki. Néhány pohár az asztalon. Leültem az egyik kanapéra, elővettem a telefonomat, pár perccel múlt tíz,és a többiek sehol.Kinyílik az ajtó, teljesen lefagyok, hogy került ide, mit keres itt, az ereimben megállt a vér.
  - Rég láttuk egymást, hiányoztál. - mondta, kiabálásra nyitom a szám, de ő hamarabb megszólal - Semmi értelme Wolf, a falak hangszigeteltek, tudod, ide általában nem bulizni jön az ember, ezt a szobát másra használják.  - felálltam és az ajtó felé indultam, el akarok menni innét, ilyenkor hol vannak a többiek.
  - Rossz ötlet - mondta gúnyosan ahogy az ajtó felé araszoltam - Nyugodj meg  itt jó kezekben vagy. - kezdtem megijedni tőle, elindult felém, szépen lassan végigmért majd megnyalta a száját.
  - Rég nem voltunk együtt, azt hiszem ezen változtatnunk kell....most! - elkezdtem hátrálni, a táskám kiesett a kezemből, felgyorsította lépteit. Végig simított a kezemen, az érintésétől szememből könnyek csordultak ki.
  - Leon én ezt nem akarom, a barátaim mindjárt itt lesznek, és akkor ennek ne lesz jó vége. - mondtam, de a hangom gyenge volt.
  - Szerintem, ezt te is akarod, - próbáltam ellenkezni, de erős szorítása, mellett ez lehetetlen. Meleg leheletét már az arcokon éreztem, a nyakamat puszilgatta. Annyira undorodom magamtól, hogy az elképzelni sem lehet. Harry hol vagy ilyenkor, srácok szükségem van rátok. A könnyeim mardosták az arcomat, érintésétől kirázott a hideg. Van egy olyan érzésem, hogy ha a srácok kb. kettő másodpercen belül nem érnek ide, akkor Leon megint kárt tesz bennem.


~" Harry szemszöge "~


A taxiban már mindenki nagyon jó hangulatban volt. Óriási bulit terveztünk ma estére. A klubbnál kiszálltunk a kocsiból és a bejárathoz igyekeztünk. 
  -Ti látjátok Saraht? -kérdeztem
  - Nem, biztos késik, várjunk még néhány percet. - javasolta Liam
  - A lány már bement az egyik haverotokhoz, a Vip szobába. - mondta a kidobó srác
  - Várjatok, ha Sarah már bement kivel lehet, hiszen csak  mi leszünk. Hívtatok valaki mást is? - kérdezte aggódóan El, mindenki csak rázta a fejét. Nekem viszont beugrott egy név, Leon. Teljesen felment bennem a pumpa, a kidobót félretolva rohantam a szoba felé. Ha az a barom egy ujjal is hozzá mert érni Sarahhoz, esküszöm megölöm. Amint megpillantottam a VIP feliratot, gyorsabban kezdtem futni. Feltéptem az ajtót, sajnos igazam lett, borzalmas volt így látni őt. Egyszerűen csak nekiestem a srácnak, ott ütöttem ahol értem nem érdekel meghal e miattam. Legszívesebben megöltem volta. Még szerencse, hogy a többiek jöttek és megállítottak, mert ha nem lettek volna ott abból a gyerekből nem marad semmi. A fiúk hívták a biztonságaikat, ők pedig kidobták a szórakozó helyből. Körülnéztem, de Sarah és a lányok már nem voltak a szobában. Biztosan haragszik rám, mert nem voltam mellette. Ha bármi komoly baja történt, az soha nem bocsátom meg magamnak. 

~" Sarah szemszöge "~

Undorodom magamtól, áldom az eget, hogy a srácok időben megérkeztek. Nem haragszom senkire, ez csakis az én hibám, nem hagyhatom, hogy Harry magát okolja.Ahogy kiszabadítoty  Leon fogságából egyből a mosdóba rohantam. Körülbelül 5 perc alatt háromszor hánytam, borzalmasan nézhetek ki.
  -Sarah jól vagy? - kérdezte Dani
  - Persze, csak kicsit rendbe hozom magam.
  - Akarod, hogy, hívjunk egy taxit? - kérdezte Perrie
  - Dehogyis, ma este bulizni akarok. - viszont erre a mondatomra már nem reagáltak.Miután meggyőződtem arról, hogy gyomrom teljesen tartalmát kiadtam magamból, kinyitottam a wc ajtaját, de a tükörben nem az fogadott amit látni szerettem volna. Óriási vörös foltok éktelenkedtek a nyakamon, Leon megbélyegzett, legszívesebben elsírtam volna magam, de ehelyett kihúzták magam, kiöblítettem a számát egy kis vízzel, megigazítottam a sminkem, bekaptam egy rágót, ami remélem, elűzi azt a borzalmas ízt a számból. Utoljára belenéztem a tükörbe, a sebeimet vizsgáltam, felszisszentem amikor hozzájuk értem, a lányok csak bámultak, undorodom magamtól.
  - Egész este itt fogunk dekkolni? - kérdeztem mintha mi sem történt volna
  - Biztos maradni akarsz? - kérdezte El
  - Miért ne, ami megtörtént megtörtént, ezen már nem tudunk változtatni. - mondtam kellő egyszerűséggel.
  - Hát akkor mire várunk? - kérdezte Perrie. Visszamentünk a fiúkhoz a vip szobába, a sajnálkozó pillantások most sem maradtak el, de különösebben nem érdekelt. Harry és Niall között foglaltam helyet.
  - Annyira sajnálom, hogy nem voltam melletted. - suttogta a fülembe 
  - Nem a te hibád, ne okold magad. 
  - Nagyon fáj? - kérdezte, s közben hajamat kisöpörve a  nyakamból megérintette a sebeket.
   - Auuuu, csak egy kicsit, nagyon csúnya?- kérdeztem
  - Gyönyörű vagy. - duruzsolta a fülembe.
  - Mit iszunk? - kérdezte Zayn, kizökkentve minket a kis beszélgetésünkből.
  - Valami erőset - mondták egyszerre
  - Választhatok én?- kérdeztem
  - Persze, de csak ha valami jó cucc. - mondta
  - Ittatok már igaz magyar pálinkát? 
  - Milinkát? - kérdezte Niall
  - Ez egy magyar pia. Tudjátok hol van Magyarország? Gondolom nem de mindegy is. Magyarország gyönyörű ország, szép lányokkal, isteni ételekkel, és ütős alkohollal. Ezt onnét tudom, mert 2 éve jártam ott, mert a bátyám barátnője félig magyar, és ott nyaraltunk. Térjünk vissza a pálinkára, kb 50% alkoholt tartalmaz egy egy literes üveg. Nagyon ki tud ütni, és nekünk pont erre van szükségünk, igaz? Ha itt nem árulják, bár azt kétlem, otthon van két üveg... :)
  - Szerintem ki kéne próbálnunk ezt a pálinkát- javasolta Zayn
  - Szerintem meg a jó magyar konyhát, kellene, de kezdésnek ez is jó lesz. - Niall állfelháborodottsággal előadott, kis monológja után mindenki nevetésben tört ki. kikértük a pálinkát üvegben, kis kupicás poharakkal, és mindenki kért magának, még egy koktélt, hogy leöblítse, az erős szesz ízét. A srácok nem hitték, hogy tényleg nagyon erős ez a pia. Az alkohol, hatására már mindenkinek nagyon jó kedve volt, így kivonultunk a Vip-ből, és kimentünk táncolni a tömegbe. A zene magával ragadott, nem érdekelt mi történt néhány órával ezelőtt, táncoltam és élveztem. Az alkohol a véremben teljesen elkábított, kezdtem egyre erotikusabban táncolni, körbenéztem és tucatnyi férfi szem pár tapadt rám. De mind közül csak egy emberre koncentráltam, a bárpultnál ült, tisztán láttam, hogy engem bámul, hát Styles akkor játszunk egy kicsit.